Vaša košarica je trenutno prazna!

Pazinska Malvazija- 12,00€
Grožđe dolazi iz starih vinograda ponad grada Pazina, ručno je brano te u kratkom roku prerađeno i vinificirano u inox bačvama baš po uzoru na nekadašnju Pazinsku malvaziju. Odležava na finom talogu i u boci, te na tržište izlazi minimalno godinu dana nakon berbe, čime vino dobiva na punoći i strukturi. Malvazija se izuzetno dobro sljubljuje s morskim specijalitetima, laganim jelima s roštilja i slasticama te je idealna temperatura posluživanja 10-12°C.

Magdalena- 20,00€
Vino čija se tehnologija proizvodnje može opisati izrazima single vineyard & field blend. Vino je proizvedeno od 2 sorte, a to su Chardonnay i Malvazija istarska. Nakon dva dana hladne maceracije, dio vina odležava u hrastovim barrique bačvama 8 mjeseci i 6 mjeseci u boci. Ovo vino poslužuje se nakon juha, uz svijetlo meso, uz roštilj te uz slastice na temperaturi od 10-12°C.

Rose Amalia- 12,00€
Lagano rose vino izvrsne svježine idealno za ljetna osvježenja. Amalia je proizvedena kratkotrajnom maceracijom grožđa Cabernet sauvignon i Merlot ubranog nešto ranije kako bi se postigla okrepljujuća svježina ovog vina. Vrlo se lijepo stapa s jelima od peradi, janjetine i povrća, a poslužuje se na temperaturi od 8°C.

Filomena- 18,00€
Grožđe od sorte Malvazija istarska dolazi iz najboljih vinograda središnje Istre, a nakon prerade macerira dva dana. Nakon fermentacije vino odležava u bagremovim barrique bačvama i zbog toga ima jako i puno tijelo, međutim zadržava u svom karakteru notu svježine. Divno se kombinira s odležanim sirevima i mesnim jelima, a poslužuje se na 10-12°C.

Domenico- 24,00€
Vino dobiveno kombinacijom sorata Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah te odležavanjem u barrique bačvicama 14 mjeseci. Krasi ga tamno crvena boja, a miris se polako otvara stajanjem u dekanteru ili čaši te svojim otvaranjem otkriva arome bobičastog voća, papra i vanilije. Vrhunski nadopunjuje jela od crvenog mesa i dozrele sireve. Poslužuje se na 14-16°C i preporuka ga je dekantirati.

Centrum- 12,00€
Centrum je cuvée Merlota i Cabernet sauvignona, u jednoj svježijoj, voćnoj verziji, proizveden u inox tanku i malim dijelom u barrique bačvama. Izvrsno se slaže sa tunom na žaru, lignjama i lungićem, a s pečenim marunima smješta vas u samo središte Istre, odakle se pruža jedan od ljepših pogleda ovoga kraja.

D’Angelo- 16,00€
Proizvodi se tradicionalnom metodom od grožđa sorata Chardonnay i Istarska malvazija. D’Angelo po ostatku šećera spada u kategoriju Brut. Specifičnost mu daju prekrasna svježina i izuzetna aromatika, koje ga izdvajaju od ostalih pjenušaca i tvore vrlo harmonično vino. Oo vino se izvrsno snalazi i u ulozi aperitiva i u ulozi divne podloge raznim jelima i desertima.




